joi, 22 iulie 2010

we love rapidul 12989


cfr incearca sa faca un fel de pasi spre normalitate motiv pentru care a introdus in unele garnituri vagoane cu spatii speciale destinate transportului bicicletelor ... o astfel de garnitura e rapidul din titlu care ne-a dus si pe noi cu doua biciclete spre mangalia.
partea cea mai tare e ca scapi de episodul infect al targuitului cu seful trenului .... nu negociezi cu nimeni, nu te rogi de nimeni si mai ales nu platesti nimic in plus.
pur si simplu te uiti dupa vagonul care are desenata o bicicleta pe el (in cazul nostru vagonul numarul 6)

odata gasit vagonul minunat te urci cu bicla pe o usa putin cam mica pt asta (da e posibil sa fi fost din cauza ca eram noi cu 2 bicle f mari si cu bagaje pe ele ... cu mtb-ul cre ca te urci din fuga) si descoperi cu uimire ca sunt rasteluri pt vreo 7-10 biciclete (si pt cateva perechi de skiuri :D) ... plus patru scaunele pliabile care chiar daca sunt cam incomode iti permit sa stai aproape de pretioasa incarcatura ..... sa nu te trezesti ca-ti lipseste saua sau vreo roata


am fost ca o gagix care parcheaza masina pe 4 locuri de parcare deodata :D ... cand o sa fie mai multe biciclete promit ca le agat si eu regulamentar (conform intructiunilor de mai jos) ... deocamdata toata treaba era o noutate atat pentru mine cat mai ales pentru personalul trenului care s-a aratat mirat de fiecare data cand a trecut pe langa noi .... mirat la modul ok , oarecum prietenos:)
rapidul 12989 pleaca la ora 7:35 din gara de nord si ajunge la mangalia dupa nu mai putin de 6 ore si 10 minute .... ei bine da trenul asta desi e rapid reuseste performanta de a parcurge 268 de km in 6 ore si ceva

4 comentarii:

  1. salut!
    spune-mi te rog daca acest tren a ajuns cu intarziere in Constanta sau Mangalia?

    Multumesc,
    Valentin

    RăspundețiȘtergere
  2. salut valentin
    am avut ceva intarziere ... da nimic tragic
    adica la constanta am ajuns oarecum in grafic si pana la mangalia am acumulat 15-20 de minute de intarziere (oricum cele aproape 7 ore de mers ti se par o vesnicie .. asa ca ce mai conteaza o vesnicie plus 20 de min :D)
    cred ca in perioada asta de canicula cu sine dilatate & stuff sunt sanse mai mari de intarziere

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc pentru raspuns. Luni plec si eu la mare cu acest tren si eram curios cat timp fac :)

    Cu stima!
    Valentin

    RăspundețiȘtergere
  4. sper sa fie totul ok si sa scapi doar cu ale 7 ore regulamentare
    have fun

    RăspundețiȘtergere