duminică, 18 martie 2012

make friends8 comentarii:

 1. Buna ziua,

  Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

  Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
  Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

  dumitru_gabriela31@yahoo.com

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna ziua
  Imi cer scuze ca va deranjez insa va scriu pentru a va propune sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://i-love-iasi.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Program liga 1.
  Daca doriti sa facem schimbul doresc sa-mi spuneti titlul linkului dumneavoastra( adresa mea de mail este iacob_ctin@yahoo.com).
  O zi buna va doresc

  RăspundețiȘtergere
 3. Hi,

  I'm hoping to get a bike here in bucharest. Not sure where to get good ones, or even old ones and find bike parts to restore them... I've been looking at blogs and came into yours. I'm still trying to learn the language. Hope you could help :)

  jengfaraon@gmail.com

  Thanks,
  Jeng

  RăspundețiȘtergere
 4. Buna, felicitări pentru blog. Păcat că v-ați oprit.

  RăspundețiȘtergere
 5. Salut Cristi,

  Si eu iubesc bicicletele si pedalatul.
  Te rog daca se poate sa ma contactezi, as vrea sa iti cer un sfat in domeniu.

  Multumesc anticipat,

  adresa mea este: dobrinmarian@yahoo.co.uk


  Marian

  RăspundețiȘtergere
 6. Felicitari pentru blog si la cat mai multe postari noi.

  RăspundețiȘtergere
 7. freepets always are good friends, you should get a pet, Iulia.

  RăspundețiȘtergere